dissabte, 24 de novembre del 2012

IMMERSIÓ "MOGUDETA" A L’ULLASTRE I



El passat dia 11 vàrem fer la col·lectiva de novembre a Llafranc, amb el centre Triton Diving.  Ens varen rebre l’Emili i la Lotti, els fundadors del centre, que –com sempre- ens varen tractar de manera exquisida. Érem 8 submarinistes (a la foto falta en Dani, que feia la foto):
 
Com que el mar estava una mica mogut, vàrem sortir ja equipats, amb ampolla i tot, des del moll, rumb l’Ullastre I.

Va ser arribar, lligar la zòdiac a la boia, tirar-nos a l’aigua, i baixar pel cab de fondeig. Un cop dins l’aigua, hi havia poca visibilitat, però l’indret és extraordinari per la gran quantitat de peix i les parets de gorgònia.
 
 
 
 
Vàrem fer la pared nord de l`Ullastre i vàrem arribar fins a les pedres que hi ha cap a l’est, en direcció l’Ullastre II, on vàrem veure un banc d’espets (barracudes).
 
 
Tot i que en aquest indret tres “expedicionaris” es varen desorientar i separar del grup (fet que va ocasionar una petita “esbroncada submarina”), la immersió va continuar sense  incidents i vàrem poder gaudir dels detalls de les parets, amb algun nudibranqui inclòs.
 
 
 
I, ja de nou al punt de fondeig, vàrem fer sessió fotogràfica a les donzelles, els fadrins i els tords, i vàrem començar a pujar per fer la corresponent descompressió.
 
 
 

Ja dalt la barca, un traguet de vi ens va reconfortar.
 
I a l’arribar a port, la Lotti ens esperava per tornar els equips al centre.
 
Fotos: Lambert Bañeza, Dani Palau i Xevi Rifà